Re: Internet is da shit

Som Jonas påpekar är faktiskt social media ”the shit”. Gör man det rätt funkar det verkligen, är mätbart, hyggligt billigt att jobba och alla torde bli glada. Men i en vidare bemärkelse på samma tema skulle jag säga att Internet (hela alltet) is the shit. Tyvärr så är det allt för få företag som ens orkar tänka på det. 

Måste nu propsa för Clay Shirkys underbara utläggning på förra årets Web 2.0 Expo. Han pratar om den gradvisa förflyttning av mediakonsumption som vi ser och vad det betyder framöver. Skruva upp volymen och lyssna. Här sägs det saker som kan avgöra om du lyckas eller förevigt försvinner i glömska (eller nästan i alla fall).
http://blip.tv/play/AbTSFAA

Om det inte funkar kolla här.

En reaktion till “Re: Internet is da shit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.