yearbookyourself.com – när Internet är som allra, allra bäst

Det är alldeles för sällan som folk kommer på så här enkla och geniala grejer i komersiellt syfte. Här har däremot något som verkar vara ett gäng shoping malls kommit på något storartat. Tror att Yearbook Yourself kan bli årets riktigt stora virala grej. Otroligt roligt, lätt och enkelt att sprida vidare.

Tyvärr tror jag inte att Taubman Centers kommer vinna så mycket på det, annat än min (och många andras) djupa respekt för ett modigt reklamköp. Kopplingen mellan produkten och kampanjen är alldeles för svag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.