Mycket bra demo

Intel stod för den coolaste demon. Användningsområdena för telefonen som kan känna igen och hämta info om saker är fenomenalt många. Att den dessutom kan översätta gör det ju inte sämre. Nu var det iof lite fusk. Mobilen drevs av en ”riktig” dator bakom soffan, men Intel-chefen trodde att det rörde sig om ett par år tills det blev verklighet. Lagom till nästa boom då…

Den ide på intranät som visas är också fantastiskt bra. Kanske inte rocket-science, men tillräckligt annorlunda mot tex Sharepoint eller andra standardlösningar för att folk faktiskt ska börja använda det.
http://blip.tv/play/gfIU2LJxhZlM

3 reaktioner till “Mycket bra demo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.