Känns mossigt när Strand sågar iPhone

Iphone är en mardröm för operatörerna

säger John Strand, vd för det danska analysföretaget Strand Consult på Computer Sweden. Lite hårddraget menar han att iPhone-användarna urskiljningslöst konsumerar data och därmed driver teleoperatörerna till ruinens brant.

Det här känns precis som samma resonemang skivindustrin hade för tio år sedan. Apple har levererat en produkt som gör att vi nu verkligen kan använda telefonen för att surfa, precis som Kazaa, Limewire och till slut PirateBay levererade en produkt för att distrubuera musik. Då stod musikindustrin med händerna i fickorna. Fast övertygade om att ingen eller inget kunde rubba deras position. Vi får väl hoppas att inte teleoperatörerna gör likadant.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.