Bästa politiska filmen

Har helt missat Huckebees kampanj med Chuck Norris. Otroligt smart och påläst. Om ni tyckte Obama hängde med är det här tio resor mer aktuellt och på. Sen att både Chuck och Mike tillhör den tok-konservativa kristna högern gör kanske att deras budskap är något mindre tilltalande.

Via Times fantasktiska lista Top Ten Everything of 2008

3 reaktioner till “Bästa politiska filmen

  1. Palast vet jag inte vad du menar med. Smart och tufft, javisst!
    Jag skulle rosta pa chuck oavsett vilket program han stodde. Ar det inte darfor Arnold blev guvernor???Kandisar har mera ”leverage” an vanliga trakiga politiker…Alla har en asikt nu for tiden. Jag saknar det gamla hederliga satt-dig-ned-och-hall-kaft-klimatet. Det var enklare da.

    Gilla

  2. Med påläst menade jag att det är imponerande att en gammal höger-kristen-prutt som Huckebee faktskt är med på hela Chuck Norris-nät-myten/dramaturgin. Kan så klart vara hans dyra reklambyrå, men han ställer ändå upp.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.