Twitter, twitter, twitter

Det är väl ingen större tvekan om att Twitter är det som är absolut mest buzz runt just nu. Det vimlar av nya sätt att mata sitt konto med tweets (t.ex. TweetDeck) men även sätt att börja följa, spåra och visa vad som händer i microblogiversum.

Självklart är det intressant att följa tweets om sig själv eller sin business, precis på samma sätt som det är intressant att följa inlägg på ”vanliga” bloggar. Machable introducerade idén om Tweetbacks i en artikel för ett tag sen. Som med så mycket annat här i världen var det en uppfiningsrik person som tog upp idén och förverkligade den. (Mashable skrev en ny artikel om det också).

Nu finns det alltså en Tweetback-plugin till WordPress, singerad Dan Zarella.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.