Bara flash?

Forsman & Bodenfors har gjort sin nya sajt helt i Flash. Detta är tydligen värt en artikel på IDG + att jag skriver något om det.

Det intressanta med F&B:s kreativa chef Filip Nilssons kommentarer kring detta är att han faktiskt inte lyckas säga det han borde säga: Sökmotorer är inte intressanta för oss. Punkt. F&B behöver ingen organsik trafik.

Han påpekar att känslan var viktig, eller snarare viktigast. Han har så klart rätt. I det här fallet. Risken är så klart att de resonerar likadant åt någon av deras kunder. Då är det fara å färde. För det är ytterst få som idag är i sitsen att de klarar av att ha en sajt byggd helt i flash. Känsla tycker jag man kan få ändå. Titta t.ex. på Odd Molly eller Apple.

2 reaktioner till “Bara flash?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.