Alla är bättre än Comhem på SEO

Topp-listan på organisk trafik från Google till den här bloggen ser de senaste dagarna ut så här:

  1. comhem mina sidor
  2. comhem.se/minasidor
  3. mina sidor comhem
  4. http://www.comhem.se mina sidor
  5. com hem mina sidor

De som klickar på de här fraserna på Google kommer till mitt inlägg: ComHem – Problemet med Mina sidor. Det är ingen lovsång direkt och just nu ligger det som:

Resultat på Google efter en sökning på Comhem Mina sidorNu är det inte jättemånga sökningar som görs på detta. Det är betydligt fler på t ex comhem tv eller comhem kundtjänst. Vore jag ansvarig eller satt på kundtjänst på Comhem ( 🙂 ) skulle jag ändå se det här som ett problem. Det jag menar är, är det någon sökfras som Comhem verkligen borde ha koll på och äga så är det just comhem mina sidor problem. Inget borde väl vara mer angeläget för kundtjänsten hos Comhem än att fånga upp just precis det; deras kunders problem och frågor.

Som jag påstått förut (och även andra, t ex här och här) är det här med nätet och därmed Google mycket viktiga saker när man jobbar med sitt varumärke en bit in på 2000-talet. På det stora hela är det lätt att konstatera att nästan alla är bättre på att synas på Google (SEO) än Comhem. Stackars satar – it’s a long way to the top if you wanna rock’n’roll, som Bon Scott sa.

3 reaktioner till “Alla är bättre än Comhem på SEO

  1. Pingback: Johan Ydring

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.