Dag 1 på #sime10 lovar gott

Jag är imponerad av vilket program SIME ställer upp med dag 1 i år. Det är dessutom en rolig blandning av folk från olika branscher och med helt olika utmaningar. Kul att se att både Angry Birds och Gowallas skapare dyker upp, men synd att de får så lite tid. Jag hoppas att jag kan få tag på Josh Williams från Gowalla och höra hur han ser på framtiden nu när Facebook rullar ut Places på bred front.

Visst blir det kul och inspirerande att lyssna på Spotify, SEB, Eyewonder mfl, men oj vad jag ser fram mot sociologen Stefana Brodbent. Hennes forskning kring intimitet och kommunikation är verkligen tankeväckande. Inte minst för att den sätter ett helt annat ljus på debatten kring ”facebook på jobbet”.

Här är hennes senaste dragning från TED:
http://video.ted.com/assets/player/swf/EmbedPlayer.swf

2 reaktioner till “Dag 1 på #sime10 lovar gott

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.