Kan det vara klart innan jul?

Wikileaks skakar världen men jag känner mig ganska oberörd. Det är snart jul och det betyder alltid hets. ”Skulle vilja ha det innan jul” börjar någonstans i september och upprepas sen av alla man pratar med, som ett mantra, långt in i december.
För mig får det effekten att världen stannar av lite grann. Även om jag ser spännande grejer och skulle vilja skriva något om såväl det politiska Facebook, skillnaden mellan Julien och Wikileaks och ge mina bästa julklappstips så blir det inte av.

Det blir det här istället. Skrivet på tunnelbanan på till kontoret. Nu är jag framme.

Eller förresten, julklappstipsen hinner jag med.

  1. Gör något bra och köp en get av ActionAid.
    (Är du en flyhänt webbkille/tjej skull du även kunna hjälpa ActionAid att bygga om sin bedrövliga flash-blobba till något användbart och bra.)
  2. Gör något kul och köp en kilometer av Dacar-racet så Annie får köra.

God jul!

En reaktion till “Kan det vara klart innan jul?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.