Obama tar hem det

Har följt valet i USA på nära håll de senaste dagarna och det har varit ett otroligt drag. Mest kring Obama då, men även McCain har vaknat till på slutet. Precis nu har Obama vunnit Ohio, vilket brukar vara ett tecken på hur det går i hela landet.

Det de flesta analytiker är överens om är att Obama kommer vinna mycket tack vare sin otroligt skickliga Internet-strategi. Har sett den kallas ”Obama is Everywhere”, men skulle inte ta gift på att det är det officiella namnet. Den har iaf gett otroligt stora effekter både på pengatillströmning och att han fått en hel massa folk att gå och rösta.

T.o.m. tomtarna på FOX är nu tvungna att erkänna att Obama är på väg att vinna. De hittar däremot både oetiska och omoraliska aspekter på hans sätt att använda nätet i sin kampanj.

Det är så klart inte enbart genom nätet man vinner ett val, men att det är en stor bidragande orsak verkar alla vara överens om.

Min gissning är att vi får se det här hända näst, nästa val i Sverige. Snabbare går det inte. Även om Mona varit med och gjort reklam för Youtube.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.